Γίνε εκπαιδευτής

Γίνε εκπαιδευτής

Κορυφαίοι εκπαιδευτές από όλο τον κόσμο διδάσκουν εκατομμύρια μαθητές.
easystudy.gr

Ανακαλύψτε τις δυνατότητές σας

Join the team of the largest online course marketplace.Get in touch with students from different disciplines and earn money from the courses you offer

Κερδίστε χρήματα

Κερδίστε χρήματα κάθε φορά που ένας μαθητής αγοράζει το μάθημά σας. Πληρωμή μηνιαίως μέσω PayPal ή Τραπέζης.

Εμπνεύστε τους μαθητές

Βοηθήστε τους ανθρώπους να μάθουν νέες δεξιότητες, να προωθήσουν την καριέρα τους και να εξερευνήσουν τα χόμπι τους, μοιραζόμενοι τις γνώσεις σας.

Γίνετε μέλος της Κοινότητάς μας

Επωφεληθείτε από την ενεργή κοινότητα των εκπαιδευτών μας για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία δημιουργίας μαθημάτων.
10000

Εγγεγραμμένοι φοιτητές

0

Μαθήματα

0

Χώρες

Πώς να γίνεις εκπαιδευτής

Γίνε εκπαιδευτής

Προγραμματίστε το μάθημά σας

Καθορίστε τους μαθησιακούς σας στόχους: Προσδιορίστε τις συγκεκριμένες δεξιότητες και γνώσεις που θέλετε να αποκτήσουν οι μαθητές από το μάθημα.

Επιλέξτε τα υλικά σας: Επιλέξτε βιβλία, άρθρα, βίντεο και άλλες πηγές που ευθυγραμμίζονται με τους μαθησιακούς σας στόχους και είναι κατάλληλα για το επίπεδο και τις ανάγκες των μαθητών σας.

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα: Χαρτογραφήστε τα θέματα και τις δραστηριότητες που θα καλύψετε σε κάθε διδακτική ώρα, αφήνοντας αρκετό χρόνο για συζήτηση, εξάσκηση και επανάληψη.

Αξιολογήσεις σχεδίων: Καθορίστε πώς θα αξιολογήσετε την πρόοδο και την κατανόηση των μαθητών και δημιουργήστε ανάλογες εργασίες και αξιολογήσεις.

Σκεφτείτε το στυλ διδασκαλίας σας: Σκεφτείτε πώς θα εμπλέξετε και θα παρακινήσετε τους μαθητές σας και επιλέξτε μεθόδους διδασκαλίας και δραστηριότητες που υποστηρίζουν τους στόχους σας.

Insructor Rules

Requirements

Easystudy is open to all those who are qualified and have extensive professional experience in their field, as well as educational experience either as lecturers or teachers.

Δημιουργία νέων μαθημάτων

Βρείτε νέους φοιτητές

Όλο και περισσότεροι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την online εκπαίδευση εγγράφονται στο easystudy κάθε μήνα.
Επικοινωνήστε μαζί τους και επωφεληθείτε.

Επιλέξτε θέμα για αναζήτηση βοήθειας

Διαχείριση μαθημάτων

Διαχειριστείτε τα μαθήματά σας

Εμπιστοσύνη & Ασφάλεια

Η πλατφόρμα διαθέτει όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας

Μάθετε πληροφορίες σχετικά με
courses

Ποιος μπορεί να γίνει καθηγητής του Easystudy;

Το Easystudy είναι ανοιχτό σε όλους όσους έχουν τα προσόντα και την απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα τους, καθώς και εκπαιδευτική εμπειρία είτε ως συντονιστές είτε ως εκπαιδευτικοί.

Για να ενταχθείτε στην ομάδα των Εκπαιδευτών μας αρκεί να έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε τις έγκριτες γνώσεις σας με ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Τι μπορώ να διδάξω στο Easystudy;

Τα σεμινάρια Easystudy μπορούν να περιλαμβάνουν θέματα που κυμαίνονται από την επιχειρηματικότητα, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, την πληροφορική μέχρι την ψυχολογία, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Στόχος όλων των σεμιναρίων είναι να δώσουν στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να αποκτήσουν συγκεκριμένες δεξιότητες και κυρίως πρακτικές γνώσεις που θα μπορούν να εφαρμόσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Μπορώ να ανεβάσω τα μαθήματά μου στην πλατφόρμα;

Ναι, μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας υλικό και να πληρωθείτε γι’ αυτό μόλις το αγοράσει ένας μαθητής.

Μπορώ να ανεβάσω μαθήματα σε διαφορετικές κατηγορίες και κλάδους;

Μπορείτε να ανεβάσετε όσα μαθήματα θέλετε σε οποιαδήποτε κατηγορία θέλετε.Είναι δωρεάν και χωρίς περιορισμούς.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια;

Σε όλους! Από φοιτητές έως επαγγελματίες και στελέχη που διψούν για συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων τους και πρόοδο στον τομέα τους. Σε άτομα όλων των ηλικιών που επιθυμούν να προοδεύσουν μέσω της μάθησης και των οποίων ο περιορισμένος χρόνος απαιτεί την παρακολούθηση της διαδικτυακής κατάρτισης με το δικό τους πρόγραμμα.

Πόσο κοστίζει η χρήση της πλατφόρμας

Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για τους καθηγητές, ενώ εσείς χρεώνεστε μια μικρή προμήθεια μόνο αν ένας μαθητής αγοράσει το μάθημά σας.

Ποια προμήθεια χρεώνει η πλατφόρμα

Η προμήθεια είναι 25% επί της τιμής που έχετε ορίσει.Μόλις το μάθημά σας αγοραστεί, το σύστημα λαμβάνει την προμήθεια και το υπόλοιπο πηγαίνει στο λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.

Γίνε εκπαιδευτής σήμερα

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης διαδικτυακής αγοράς μάθησης στον κόσμο.